Nieuws - Actueel
18 December 2018 - AlgemeenVergeet u niet te updaten naar Wall Street Pro versie 5 VOOR 31 december?
Vergeet u niet te updaten naar Wall Street Professional versie 5 VOOR 31 december?
14 December 2018 - AlgemeenAlle brieven met Wall Street Professional 5 informatie zijn verstuurd.
Sinds vrijdag 30 november zijn alle brieven met informatie over hoe te updaten naar Wall Street Professional versie 5 + Tai-Pan Datafeed verstuurd.

Heeft u nog GEEN brief ontvangen en bent u een actieve servicecontracthouder? Neem dan contact op met de helpdesk.

Wij verwachten een grote drukte de komende weken voor de helpdesk. Wij vragen hiervoor UW BEGRIP!

Software- & Salessupport Wall Street Pro 5:

Nieuw nummer! Tel: 31(0)72 582 1250
E-mail: helpdesknl@vwd.com
12 November 2018 - AlgemeenUpdate naar Wall Street Pro 5 / aanvullende datacontracten vwd
Als u een actief Wall Street servicecontract heeft, ontvangt u automatisch bericht over de upgrade eind november / begin december.

Het kan echter zijn dat u ook een aanvullend datacontract heeft lopen bij vwd. Ook deze contracten gaan, net als de Keyword-feed en TBM download, over naar de nieuwe Tai-Pan datafeed.

In deze gevallen ontvangt u soms een aparte brief met Tai-Pan inlogcodes voor uw aanvullende contracten. Deze codes hebben GEEN vrijgave voor Wall Street Professional 5.0. Met andere woorden: u kunt deze codes NIET gebruiken samen met Wall Street Professional 5.

Keyword streeft ernaar in de brieven die wij zelf eind november versturen, rekening te houden met uw aanvullende contract. Uw bestaande servicecontract wordt daarom in sommige gevallen ge-update met de data die u nu separaat gefactureerd krijgt van vwd. In de meeste gevallen gaat u daardoor in totaal MINDER betalen dan nu het geval is.

Heeft u al een vwd Ta-Pan brief ontvangen? Wacht in ieder geval EERST op de brief van Keyword BV, voordat u Wall Street Pro 4.0 gaat updaten.

U heeft voor het updaten nog de tijd tot: 31 december 2018.
31 October 2018 - AlgemeenUpdate / Prijslijst servicecontracten afgesloten voor 1/11/2018
Keyword Info Systems BV stapt samen met de Duitse dataprovider Lenz+Partner GmbH over op een nieuwe abonnementsstructuur per 1 november 2018.

Uw huidige Wall Street Pro servicecontract (afgesloten voor 1/11/2018) blijft bestaan. De inhoud van het pakket kan op details wijzigen, maar zal -over de gehele breedte- een uitgebreider koersaanbod kennen. U dient begin december wel te udaten naar de nieuwe versie Wall Street Pro 5. U heeft hier -na ontvangst van de brief- een aantal weken de tijd voor.

Update: Tijdschema voor overgang naar Wall Street Pro 5.0 + Tai-Pan Datafeed:

U kunt uw oude servicecontract op dit moment NIET meer updaten naar een ander servicecontract. U kunt nog wel adres mutaties doorgeven aan Jolanda: support@keyword.nl

U krijgt eind november / eerste week december een brief per post over de update. U kunt vanaf dan uw koers-abonnement updaten op uw eigen Lenz+Partner klantportaal. Per markt kunt u dan zelf bepalen of u genoeg hebt aan het geboden koersaanbod of naar realtime wilt upgraden.

20 October 2018 - AlgemeenWall Street Professional versie 5
De vwd group (de huidige koersdata leverancier van Keyword BV) brengt de Keyword en tbm datafeed onder bij haar 100% Duitse dochter Lenz + Partner GmbH. De Keyword en tbm datafeeds zullen worden vervangen door de z.g.n. Tai-Pan datafeed. Hierdoor is een nieuwe versie van Wall Street noodzakelijk geworden.

Voor systeemtesters is de data van Lenz + Partners extra interessant aangezien de intraday periode tot 2002 terug gaat. En bovendien is gezuiverd van foute ticks en koersspikes.

In samenwerking met het bedrijf Lenz + Partner en de vwd group zullen wij bestaande actieve WS Pro servicecontracthouders eind november / eerste week december per post informeren over de nieuwe Wall Street Pro 5 Software.

Zorg dus dat uw juiste adres bij Keyword BV bekend is! U kunt dit doorgeven aan: support@keyword.nl

Wall Street Professional versie 5 zal, naast een verbeterd koersdata management, de modules Option Street en TA Reporter standaard aan boord hebben. Bovendien is het gebruik op meerdere computers eenvoudiger geworden. Wall Street versie 5 is nog steeds een desktop applicatie voor MS Windows.

De bediening van Wall Street Pro 5 is hetzelfde gebleven als versie 4. Ook uw grafiekindelingen, vensterindelingen en portefeuilles blijven ongewijzigd.

Later meer..
18 July 2018 - AlgemeenStoring Licentieserver opgelost
Er was vanmiddag een kleine storing op de licentieserver (licenties verlengen & downloadpagina). Deze is ondertussen alweer OPGELOST.

Keyword Support.
20 June 2018 - AlgemeenVolledige Keyword koersdatabase nu beschikbaar op de Internet Downloadpagina!
Op de Wall Street Pro Internet downloadpagina is nu naast de CD-ROM update ook de complete CD-ROM koershistorie te downloaden en te installeren.

We hebben nu 2 dagkoersenfiles:

- CD-ROM Update (200 dagen) 2MB

- CD-ROM Compleet (alle data in database Keyword) 46 MB


De laatste file duurt met 46MB data(afhankelijk van uw internetverbinding) wel even om te laden en te verwerken. Bent u alleen een paar weken op vakantie geweest (korter dan 200 dagen) gebruik dan de CD-ROM Update.

13 June 2018 - Nieuw fondsVanaf 13 June 2018 is het Aandeel ADYEN toegevoegd
De beursgang van Adyen geldt als de grootste sinds die van ABN AMRO in 2015. Het is ook de grootste Europese techbeursgang van 2018.

Adyen regelt betalingen voor bedrijven. Klanten zijn onder meer Groupon, Evernote, Booking, Airbnb en Ebay.

Er is een nieuw servicepack voor Wall Street Professional beschikbaar met daarin Adyen.

Zie Wall Street Functie:

Onderhoud | Internet Downloadpagina | Wall Street Servicepack
25 May 2018 - SplitupOp 24 May 2018 is Altice gesplitst
Het Aandeel Altice is op 24-05-2018 gesplitst.

De splitsingsfactor is 1:5,2687.
De lange fondsnaam die door Wall Street wordt gehanteerd is Altice

!! ATTENTIE !! - Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van deze en andere meldingen? Installeer dan Wall Street Pro versie 229 (zie bericht 20 februari 2018 hieronder).

Bij het opstarten krijgt u dan automatisch alle nieuwe meldingen netjes op een rijtje. .
25 May 2018 - AlgemeenPrivacyverklaring Keyword BV
Vanwege de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft Keyword Info Systems BV een verklaring omtrent privacy en gegevensbescherming op haar website gepubliceerd. Zie:

Privacyverklaring Keyword BV, Delft.

 naar laatste 10volgende 10
Bent u in het bezit van Bitcoins?
Ja, ik gok op een koersstijging
Ja, ik was gewoon nieuwsgierig
Ja, ik heb ze nodig om te betalen
Nee, (nog) geen belangstelling
Bitcoin, wat is dat?